Open van dinsdag tot en met zaterdag. Openingsuren vind je hier!

Onze lievelingsproducten van Cîme

 Fonetik bestaat bijna 7 jaar, en al bijna even lang verdelen wij de producten van Cîme. Safe to say dat zowel Umke als ik trouwe fans van het eerste uur zijn. 

Waarom is dat zo? 

- Het is een belgisch skincarelabel, opgericht door twee vrouwen uit onze regio. Can't get more local than this you guys :) 

- Getest en goedgekeurd: wij zijn zelf tevreden over de producten.

- Cîme is een natuurlijk én duurzaam merk, dat oprecht rekening houdt met mens en planeet. Niet enkel de inhoud en samenstelling van hun producten is biologisch en duurzaam, ook hun verpakkingen zijn dat. 

- Ze ondersteunen lokale economiëen in Nepal, waarbij ze boeren en families in Nepal een betrouwbaar middel geven om hun levensomstandigheden te verbeteren.

- De prijs. Draai en keer het hoe je wilt, maar skincare is meestal écht niet goedkoop. Cîme bewijst dat doeltreffende producten niet schijteduur hoeven te zijn - pardon my french.

 

De lievelingsproducten van Melanie

Ik heb een erg gevoelige huid, zeker in het gelaat. Roodheden en hormonale onzuiverheden zijn mij niet onbekend en in het verleden vond ik het moeilijk om de goeie producten te vinden waar deze -heden niet erger van werden. 

Mijn dagelijkse skincare routine van Cîme heeft mij op dat vlak gered en is daarom mijn favoriet. Ik pas de dubbele reiniging toe en gebruik afwisselend de daisy delight/belle d'amour. Als ik wat drogere huid heb durf ik ook eens gebruik te maken van het herstellend serum voor een boost.

(klik op de afbeelding om naar het product te gaan) 

Ik was vroeger één van die mensen die zei: ik heb daar allemaal geen tijd voor. Maar nu ik het doe, kan ik niet meer zonder. En als ik het vergeet, merk ik het meteen. Het is het perfecte moment om even tijd te nemen voor mezelf. 

De lievelingsproducten van Umke

Ik kies zonder twijfelen voor de universele balsem, de Himalaya balsem, en de droge olie van Cîme. 

(klik op de afbeelding om naar het product te gaan) 

Ik was kort geleden op vakantie in Panama waar deze bestsellers hun reputatie meer dan eer hebben aangedaan, tijdens én na de reis. Of ik nu last had van zonnebrand, insectenbeten, of vermoeide voetjes: de universele balsem van Cîme was de ideale metgezel in mijn reisapotheek en nam bovendien niet veel plaats in beslag in mijn bagage. Op het einde van overwegend warme en zonnige dagen was het fijn om mijn huid in te smeren met de droge olie. Mijn huid is niet zo veel zon gewoon en dan is het belangrijk om die goed te voeden en te hydrateren. De olie trekt snel in, plakt niet en voelt nadien niet vettig aan.

Ook nu ik terug thuis ben onderhoud ik er mijn bruin kleurtje mee en gebruik ik hem graag als badolie voor een extra zen-momentje.